Spring naar inhoud

Stemmen

0
0
0
0
0
0

Status

Maanweg deel uit laten maken van project

Door: Jeroen Goudswaard
4 september 2020

Bebouwing ligt nu met rug naar de Maanweg. Deels ondertunnelen van Maanweg en aanleg van een groenzone draagt bij aan leefbaarheid.

De voorgestelde bebouwing ligt nu met rug naar de Maanweg, om geluidsoverlast van het verkeer te beperken. Het deels ondertunnelen/overkappen van de Maanweg en aanleg van een groenzone (met uitsluitend fietspaden en de mogelijke tramverbinding erbovenop draagt sterk bij aan de leefbaarheid. Ook levert dit de mogelijkheid om zonder overlast de aansluiting A12 naar de Binckhorstlaan te behouden. Dit is bijvoorbeeld toegepast op de N14 in Leidschendam, de A4 bij Vlaardingen en de A2 bij Utrecht. Aangezien er niet geboord hoeft te worden, maar alleen gegraven kan dit snel en voordelig gerealiseerd worden.

Argumenten

Argumenten voor

Nog minimaal 30 tekens.
360 tekens resterend.
Heb je een goed argument voor? Laat je stem horen!

Argumenten tegen

Nog minimaal 30 tekens.
360 tekens resterend.
H Brookhuis | 5 september 2020 21:51

Graven kan niet, de tunnel loopt hier onder door. Voor de tramverbinding zie binckhorstbereikbaar.nl Het traject wordt met name vrijgehouden als mogelijke verbinding naar Zoetermeer. Zo'n verbinding langs de Maanweg komt de leefbaarheid van het Maanweggebied helemaal niet ten goede. Het vormt een lawaaimakende barriere tussen Binckhorst en Voorburg WestLogin om verder te gaanCancel