Spring naar inhoud

Stemmen

0
0
0
0
0
0

Status

Cultuur- / muziekcentrum

Door: Eva de Ruiter
14 september 2020
Gemeente Den Haag | 2 nov. 2020, 12:13

Interessant idee. We horen graag van ondernemers wat voor ruimte ze daarvoor nodig hebben en mogelijk hoe we dit kunnen combineren met de school. Ook zijn we benieuwd naar ideeën waarmee we de binnenhoven kunnen inrichten voor dit soort plekken.

Een cultureel / muziekcentrum zou kunnen voorzien in de behoefte aan ruimte voor het maken van muziek en andere cultuur.

Op dit moment is er op de Binckhorst Mooof, waar allerlei culturele initiatieven in gehuisvest zijn. Al een tijdje is er onvoldoende ruimte voor nieuwe initiatieven (iig voor muziekactiviteiten, lesgeven, oefenruimtes e.d.) en bovendien heeft het conservatorium nu ook een claim gelegd op het gebouw, waardoor het ruimtegebrek is toegenomen. Verder heb ik gehoord dat het gebouw van Mooof ergens de komende jaren gesloopt zal worden. 

Er zijn dus goede redenen om voor het gebied Maanweg in te zetten op een cultureel / muziekcentrum. Ik denk dat dat ook voor een breder publiek dan de inwoners van deze wijk (denk aan de chique cultureel onderlegde inwoners van Voorburg ;))  welkom is!

Argumenten

Argumenten voor

Nog minimaal 30 tekens.
360 tekens resterend.
Myra Klee | 14 september 2020 16:06

Supergoed idee want voor muziek is nog te weinig geregeldArgumenten tegen

Nog minimaal 30 tekens.
360 tekens resterend.
Heb je een goed argument tegen? Laat je stem horen!

Login om verder te gaanCancel