Spring naar inhoud

Stemmen

0
0
0
0
0
0

Status

Participatie verbreden naar Maanplein

Door: Maarten Schröeder
30 september 2020
Gemeente Den Haag | 2 nov. 2020, 12:08

Als samenwerkingsverband zijn we verantwoordelijk voor dit deelgebied, maar vinden uiteraard de samenhang van groot belang. We houden daarom rekening met toekomstige plannen. Initiatieven zoals het Maanplein worden getoetst aan het omgevingsplan. Daarbij wordt getoetst op participatie, ruimtelijke kwaliteit en samenhang.

participatietraject Maanweg verbreden naar Maanplein

Op zich goed initiatief tot participatie. De scope van het gebiedspaspoort  Maanweg is echter wat arbitrair. Waarom niet verbreden naar het naastgelegen Maanplein  (dat aan dezelfde Maanweg is gelegen) zodat plannen in samenhang kunnen worden bezien en beoordeeld. Bovendien heeft inzake het Maanplein nog geen enkele participatie plaatsgevonden.  

Argumenten

Argumenten voor

Nog minimaal 30 tekens.
360 tekens resterend.
J. Geelen | 30 september 2020 09:04

Ik ben voor want je ziet aan deze gebiedspaspoort website dat inwoners van Den Haag en Leidschendam-Voorburg heel goed in staat zijn om op een constructieve manier mee te denken over de ontwikkeling van de Binckhorst. Er zijn 28 ideeën ingebracht. Het ene idee wat meer creatief dan het ander. De buren van de Maanweg kennen hun direct leefomgeving als geen ander. Gebruik hun expertise en maak voor het Maanplein ook een gebiedspaspoort website. Dit zorgt voor meer draagvlak.Argumenten tegen

Nog minimaal 30 tekens.
360 tekens resterend.
Heb je een goed argument tegen? Laat je stem horen!

Login om verder te gaanCancel